VILA AGORASTOS

             Bine ati venit in micul nostru paradis, lânga mare, în Kinira, Thassos. De la locatia noastra puteti vedea  frumusetea pitoreasca a coastei de est a insulei noastre si plaja de nisip chiar sub hotel. Daca sunteti în cautarea pentru un loc special si unic de a petrece vacanta pe Thassos, ati nimerit in locul ideal.

Oferta Agorastos -Kinira-Thassos       Hotelul ofera camere confortabile, cu o vedere incredibila, va  puteti trezi în fiecare dimineata si sa va reaminteasca faptul că sunteti departe de toate problemele vietii. Camerele noastre, studiouri și apartamente sunt bine dotate cu facilitatile de care aveti nevoie pentru o sedere placuta și relaxanta. Personalul nostru este aici sa va ureze bun venit si sa va ofere ospitalitatea greceasca autentica .

Vila Agorastos Thassos-Grecia           Avem un restaurant unde oaspetii se pot bucura de micul    dejun dimineata cand soarele rasare de la orizont deasupra Marii    Egee spumante. Va servim , de asemenea, delicioase mâncaruri   grecesti de casa si peste proaspat, pescuit  în fiecare din apele    între  Kinira si Potos - una dintre cele mai bune zone de pescuit    cunoscute pe Thassos. 

                Early booking Thassos-KiniraVila Agorastos este situata langa soseaua de centura a insulei, astfel încât oaspetii nostri să aibă acces usor si instantaneu la toate locurile minunate de pe insula Thassos. Se poate călători cu usurinta de aici cu masina sau cu autobuzul la Paradise Beach, un adevarat paradis, precum și zeci alte plaje și sate in jurul insulei .

PRETURI

  01.05-15.06 16.06-15.07 16.07-25.08  26.08-10.09 
dubla        
tripla        
apart.        

Pentru REZERVARI sau alte informatii va rugam completati formularul de mai jos sau sunati la tel.0722596880

FORMULAR REZERVARE


ZA006052155.GIFBACK